Broodjes bestellen

Uw lunchpakket elke dag keurig verzorgd

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een leverancier die elke dag het lekkerste brood kan bezorgen inclusief beleg, fruit, vleeswaren en zuivelproducten? Bestel uw lunchpakket dan bij Broodjes Bezorging.nl. Bij ons kunt u broodjes bestellen via het formulier op onze website, via het faxformulier en via de handige app voor iPhone en Android. Een bestelling die meer dan € 25,– bedraagt, komen wij zonder bezorgkosten bij u afleveren. Wij leveren uitsluitend verse producten, zoals vers brood, vleeswaren die vers van de keurslager komen.

Broodjes bestellen

Elke dag de lekkerste verse producten

Broodjes Bezorging.nl vindt dat brood vers moet zijn en dat is bij ons het geval. Onze warme bakker zorgt ervoor dat u elke dag weer opnieuw broodjes kunt bestellen via onze website. Uiteraard is ook aan de kwaliteit gedacht. Ons brood wordt gebakken door be beste bakker uit de regio.

Een assortiment vol variëteit

Wij vinden dat broodjes bestellen pas compleet is wanneer wij u voldoende keuze aan kunnen bieden. Wij bieden, naast de gebruikelijke kadetjes, ook waldkorn brood, pistolets, Italiaanse bollen en bruine bollen aan. Ook aan het beleg hebben wij gedacht. Wij hebben jonge en oude kaas, fricandeau, schouderham, boterhamworst, rookvlees, roompaté, salami en nog vele andere verse vleeswaren en beleg beschikbaar voor uw wanneer u een lunchpakket wilt bestellen.

Ook voor fruit, frisdranken en zuivelproducten

Naast ons brood en beleg kunt u ook melk, karnemelk, diverse frisdranken en fruit bij ons bestellen. Zo kunt bij Broodjes Bezorging.nl terecht voor:

Bestel uw lunchpakket snel en eenvoudig

Zoekt u een leverancier waar broodjes bestellen gemakkelijk, eenvoudig en goedkoop is? Ga dan naar het bestelformulier om uw bestelling te plaatsen. Of gebruik de app voor Android en iPhone om te bestellen. Wij garanderen u de lekkerste broodjes met verse vleeswaren en vers fruit. Wanneer u uw bestelling groter dan € 25,- is, dan brengen wij geen bezorgkosten in rekening.