Lunchpakket

Elke dag een lunch met verse broodjes bezorgd

Heeft uw bedrijf behoefte aan een leverancier die elke dag een lunchpakket kan leveren met verse broodjes en het lekkerste beleg? Plaats dan een bestelling op deze website. Wij leveren complete lunchpakketten en bieden een constante kwaliteit van verse producten, zoals dagverse broodjes en vleeswaren die iedere dag vers geleverd worden door de keurslager. Wij leveren tot 14:00 uur en komen uw lunchpakket zonder bezorgkosten afleveren in de regio van het Gooi wanneer uw bestelling € 25,- of meer bedraagt. Wij leveren ook zuivelproducten, zoals melk en salades om uw lunch helemaal compleet te maken.

Elke dag verse broodjes uit de oven

Broodjes Bezorging.nl vindt dat brood vers moet zijn. Wij leveren het lunchpakket met broodjes die altijd op dezelfde dag gebakken zijn. U krijgt van ons dus geen diepvriesbrood. Onze keurslager komt elke dag nieuwe vleeswaren afleveren en zorgt ervoor dat de kwaliteit de beste is die u maar krijgen kunt.

Lunchpakket

Kies uit de verschillende pakketten

Wij bieden 4 verschillende pakketten aan. Elk lunchpakket is voorzien van broodjes en beleg en dit kan per pakket uitgebreid worden met zuivelproducten en frisdranken. Bij ons kunt u terecht voor:
– Lunchpakketten
– Belegde broodjes
– Catering service
– Vergader pakketten

Een ruime keuze aan brood en beleg

Uiteraard is een lunchpakket niet volledig wanneer er niet gedacht is aan variëteit. Daarom bieden wij zowel voor het brood als het beleg een ruime keuze aan. Wij hebben witte en bruine bolletjes, waldkorn brood, Italiaanse bollen en pistolets in het assortiment. Ook kunt u kiezen uit diverse soorten beleg, zoals jonge en oude kaas, rosbief, cervelaatworst, kip kerrie salade, eiersalade, boterhamworst en vele andere beleg soorten.

Onze voordelen

  • 7 dagen in de week geopend
  • Mobiel pinautomaat
  • Gratis bezorging vanaf € 25,-
  • Bestellen via fax en bestelformulier
  • Speciale bestel app voor iPhone en Android

Bestel vandaag nog uw lunchpakket

Wilt u onze service een keer uitproberen? Bestel dan eenvoudig uw lunchpakket via de website of via de app voor iPhone en Android. Wanneer u de bestelling plaats voor half elf in de morgen, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling voor half twaalf geleverd wordt in de regio van ‘t Gooi. Informeer ook naar de mogelijkheden om elke dag uw bestelling geleverd te krijgen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw lunchpakket voorzien is van verse producten van de allerbeste kwaliteit.