Baarn

Ovenverse belegde broodjes bezorgd

Heeft u als bedrijf in Baarn behoefte aan een oplossing voor uw dagelijkse lunch en wilt u het liefste uw lunch online bestellen? Neem dan contact op met Broodjes Bezorging.nl. U kunt bij ons belegde broodjes bestellen welke wij bij u komen afleveren op de door u gekozen locatie in Baarn. Daarnaast leveren wij ook complete lunchpakketten in Baarn, waarbij u kunt kiezen uit vier verschillende aanbiedingen. Wanneer de bestelling groter is dan € 25,- , dan wij bezorgen uw lunchpakket zonder bezorgkosten in Baarn.

Ovenverse broodjes van de warme bakker

Broodjes Bezorging.nl garandeert u dat u een lunchpakket krijgt met verse broodjes gebakken door de warme bakker. Wij bezorgen dagelijks in Baarn en garanderen u tevens dat wij het lunchpakket bezorgen op het afgesproken tijdstip op uw locatie. Een lunch bestellen bij ons betekent dat u altijd verzekerd bent van ovenverse broodjes met het lekkerste beleg dat er te krijgen is.

Baarn

Ons assortiment

De lekkerste belegde broodjes

Bij ons kunt u belegde broodjes bestellen. Wij leveren kadetjes belegd met kaas, ham of vleeswaren, pistolets, waldkorn broodjes, Italiaanse bollen en sandwiches. Daarnaast kunt u kiezen uit beleg, zoals rosbief, oude en jonge kaas, schouderham, kipfilet, ossenworst en nog veel meer. Tevens leveren wij salades, zoals tonijn salade en zalmsalade, fruit en frisdranken, om uw lunch helemaal compleet te maken.

Voordelen van onze service

  • 7 dagen in de week geopend
  • Mobiel pinautomaat
  • Gratis bezorging vanaf € 25,-
  • Bestellen via fax en bestelformulier
  • Speciale bestel app voor Android en iPhone
  • Broodjesservice voor bedrijven in de omgeving van Eemnes, Laren, Bussum, Baarn, Naarden, Huizen, Hilversum en Blaricum

Bestel nu uw belegde broodjes

Aarzel niet langer en ga naar het formulier om uw bestelling te plaatsen. Een lunch bestelling plaatsen gaat eenvoudig via het fax formulier of het formulier op de website. U kunt onze lunch catering in Baarn ook bestellen via de speciale app voor Android en iPhone. Belegde broodjes bestellen bij ons betekent een garantie voor verse broodjes met het lekkerste beleg zoals tartaar, ham, kaas en verschillende worst soorten. Maak gebruik van de snelle lunch service in Baarn die wij aanbieden met de garantie dat wij vanaf 11.30 uur kunnen bezorgen bij u wanneer u voor 10.30 uur bestelt.