Hilversum

Uw lunch perfect verzorgd

Heeft u behoefte aan een bedrijf die een lunch service in Hilversum kan aanbieden? Neem dan contact op met Broodjes Bezorging.nl. Wij verlenen lunch service voor bedrijven in Hilversum en omgeving. Belegde broodjes bestellen gaat eenvoudig via ons bestelformulier of onze speciale bestel app voor iPhone en Android. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en bezorgen uw lunch zonder bezorgkosten wanneer uw bestelling groter is dan € 25,-. Bestel vandaag nog uw lunchpakket om onze service uit te proberen. Wij zorgen er dan voor dat u uw lunch op het afgesproken tijdstip in ontvangst kan nemen op de door u aangegeven locatie in Hilversum.

Hilversum

Het bedrijf met een snelle service

Broodjes Bezorging.nl staat garant voor een snelle service. Wanneer u uw lunch bij ons plaatst voor 10.30 uur dan garanderen wij u dat de lunch in Hilversum bezorgd wordt vanaf 11.30 uur. Wij bezorgen tot 14.00 uur in de middag en doen dat 7 dagen per week. U kunt uw lunch online bestellen via onze website of onze speciale app.

Een ruim assortiment broodjes en salades

Wij bieden u een ruim assortiment broodjes aan. Naast de bekende witte en bruine bolletjes leveren wij ook waldcorn brood, pistolets, Italiaanse bollen en pitten ruit broodjes. Uiteraard zijn al onze broodjes dagvers en van de allerbeste kwaliteit. Naast onze bolletjes leveren wij ook salades en fruit om uw lunchpakket helemaal volledig te maken. Lees hieronder welke mogelijkheden wij u aan kunnen bieden in Hilversum.

  • 7 dagen in de week geopend
  • Mobiel pinautomaat
  • Gratis bezorging vanaf € 25,-
  • Bestellen via fax en website
  • Speciale bestel app voor iPhone en Android
  • Voor 10.00 uur bestellen is vanaf 11.30 leveren in de regio van Hilversum

Bestel uw lunchpakket

Wilt u een lunch bestellen in de omgeving van Hilversum en wilt u er zeker van zijn van de beste kwaliteit en snelle levering? Bel ons dan op of vul het formulier in om van onze lunch catering gebruik te maken. Belegde broodjes bestellen hebben wij tevens nog gemakkelijker gemaakt met onze nieuwe app voor iPhone en Android. Wanneer u voor 10.30 uur uw bestelling plaatst, dan garanderen wij dat ze geleverd worden vanaf 11.30 in de regio van Hilversum. Heeft u een vergadering of een bezoek aan uw bedrijf in Hilversum in de planning staan? Maak dan een afspraak voor onze lunch service. Wij zorgen er dan voor dat de lunch op het afgesproken tijdstip geleverd wordt.