Bussum

De lekkerste belegde broodjes

Wilt u een goede oplossing voor de lunch voor uw bedrijf en zoekt u hiervoor een bedrijf die lunch service kan leveren in Bussum? Bel dan met Broodjes Bezorging.nl. Wij bieden een service voor belegde broodjes en catering service. U kunt bij ons losse broodjes bestellen voor uw lunch, maar u kunt ook voor een compleet lunchpakket met drankjes en snacks kiezen. Wanneer uw bestelling boven de € 25,- is, bezorgen wij deze zonder bezorgkosten in Bussum. Een lunch bestellen is erg eenvoudig bij ons. U kunt uw lunch online bestellen via ons bestelformulier op de website of u kunt met onze speciale app voor de iPhone of Android belegde broodjes bestellen.

Maak gebruik van het gemak van online bestellen

Broodjes Bezorging.nl maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U kunt bij ons uw lunchpakket online bestellen via onze app voor iPhone en Android. Wij hebben een groot assortiment aan broodjes. Zo bieden wij heerlijke verse kadetjes met tartaar, ham of kaas of kies voor een compleet lunchpakket met harde en zachte broodjes, melk, karnemelk en sinaasappelsap. Wij leveren tevens de lekkerste sandwiches met salades.

Bussum

Een complete lunch vooraf bespreken

Heeft u binnenkort een bezoek of bijeenkomst binnen uw bedrijf in Bussum en wilt u uw gasten voorzien van de lekkerste lunch? Reserveer dan vooraf een complete lunch catering die door ons verzorgd wordt. Wij kunnen de complete lunch voor u samenstellen zoals u deze wilt hebben en wij leveren deze af in Bussum op de afgesproken plaats.

Onze service op een rijtje

  • 7 dagen in de week geopend
  • Mobiel pinautomaat
  • Gratis bezorging vanaf € 25,- in de regio Bussum
  • Bestellen via fax en bestelformulier
  • Speciale bestel app voor Android en iPhone
  • Bezorgen in Blaricum, Bussum, Eemnes, Laren, Huizen, Baarn, Naarden en Hilversum

Neem contact op om te bestellen

Wilt u vandaag nog belegde broodjes bestellen? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of door gebruik te maken van onze bestelservice. Uw lunch online bestellen gaat erg gemakkelijk bij ons via het formulier of onze speciale app voor iPhone of Android. Wanneer u uw bestelling voor 10.30 uur plaatst, dan garanderen wij een levering vanaf 11.30 uur in de regio van Bussum. Maak ook gebruik van de mogelijkheden voor een complete lunch catering waarbij wij salades fruit en diverse drankjes kunnen leveren. Een lunch service in Bussum is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij ons.