Naarden

De lekkerste broodjes bezorgd in Naarden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat belegde broodjes kan bezorgen in Naarden? Bel dan met Broodjes Bezorging.nl. Wij leveren uw lunch op het afgesproken tijdstip op locatie in Naarden. Daarnaast kunnen we ook een volledig lunchpakket voor u verzorgen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en garanderen dat onze lunch service uw bestelling aflevert tussen 11.30 en 14.00 uur wanneer u voor 10.30 uur bij ons heeft besteld. Broodjes bestellen bij ons gaat erg gemakkelijk via het online formulier op onze website of via de app die wij voor de iPhone en Android hebben laten ontwikkelen.

Alle dagen van de week bereikbaar

Wanneer u een bedrijf zoekt die ook op zaterdag en zondag een lunch kan verzorgen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze lunch service is zeven dagen per week geo-pend in Naarden en omgeving. Wij bezorgen tot 14:00 uur maar wij kunnen uiteraard ook afspraken maken wanneer u een bijzondere gebeurtenis in Naarden heeft waarvoor u iets wilt laten regelen. Broodjes Bezorging.nl kan in dat geval een complete lunch ca-tering aanbieden. Broodjes, drankjes, salades en fruit zitten hierbij inbegrepen.

Naarden

Een ruime keuze aan broodjes

Wij bieden een ruime keuze aan belegde broodjes, salades, fruit en frisdranken. Wat dacht u van onze overheerlijke ovenverse pistolets met kaas of ham belegd? Of een heerlijk kadetje met tartaar? Wij kunnen het allemaal kunnen bezorgen in Naarden. Ook wanneer u speciale wensen heeft, kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment

Bel ons om uw broodjes te bestellen

Een lunch bestellen bij ons is eenvoudig. Pak de telefoon en geef uw bestelling door of bestel uw lunch online op onze website. U kunt onze lunch catering in Naarden ook bestellen via de speciale app voor Android en iPhone. Wanneer uw bestelling groter is dan € 25,-, dan leveren wij uw lunchpakket zonder bezorgkosten in Naarden. Wilt u vaste afspraken maken om een lunchpakket te reserveren voor uw bedrijf in Naarden? Vraag het ons en wij regelen het voor u. U kunt uw belegde broodjes bestellen via de telefoon of het formulier op de website, maar dit kan ook via onze handige app voor iPhone en Android.