Lunch catering

Uw lunch catering goed verzorgd

Heeft u een vergadering in de planning staan of krijgt u bezoek van klanten? Bestel dan uw lunch catering bij Broodjes Bezorging.nl. Wij hebben een ruim assortiment om de catering van uw vergadering te verzorgen en garanderen u altijd verse producten van de allerbeste kwaliteit. Onze warme bakker en keurslager zorgen ervoor dat u de lekkerste broodjes krijgt met de beste vleeswaren. Wanneer de bestelling van uw lunch meer dan € 25,- bedraagt, dan komen wij deze zonder extra kosten bij u bezorgen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar en u kunt bij ons online betalen met een mobiel pinautomaat.

Lunch catering

Onze service

  • Zeven dagen in de week geopend
  • Mobiel pinnen op uw telefoon
  • Gratis bezorging vanaf € 25,-
  • Bestellen via fax en bestelformulier
  • Speciale bestel app voor Android en iPhone
  • Broodjesservice voor bedrijven in de omgeving van Blaricum, Bussum, Baarn, Eemnes, Laren, Naarden, Huizen en Hilversum

Vers brood is het lekkerst

Broodjes Bezorging.nl weet als geen ander dat brood gewoon lekker moet zijn. En dat kan alleen wanneer het brood vers is. Onze lunch catering gaat bij ons de bestelwagen niet in wanneer dit niet het geval is. Wij garanderen onze klanten elke dag opnieuw dat wij alleen maar verse broodjes leveren, die ook nog eens gebakken zijn door de beste warme bakker die u zich maar kunt wensen.

Een ruime keuze aan brood en beleg

Wij bieden voor een lunch catering graag een ruime keuze aan. Wij hebben kadetjes, bruine bolletjes, waldkorn brood, pistolets en Italiaanse bollen belegd met vele soorten vleeswaren en beleg, zoals tartaar, filet americain, fricandeau, cervelaatworst, boterhamworst, rosbief, schouderham en nog meer. Uiteraard leveren wij ook kaas en verschillende salades om uw brood te beleggen, zoals zalm- en eiersalades.

Een ruim pakket aan mogelijkheden

Lees hieronder welke mogelijkheden wij allemaal aan kunnen bieden voor catering binnen uw bedrijf.

Bestel uw catering eenvoudig via de app

Wilt u onze service een keer uitproberen? Bestel dan eenvoudig uw broodjes via de app op Android of iPhone. Wij geven u de lunch service zoals u dat graag zou willen hebben. Wij leveren snel en wij staan ervoor dat de producten vers zijn en dat de bestelling correct geleverd wordt. Maak ook gebruik van de mogelijkheden om uw lunch helemaal compleet te maken met verse zuivelproducten, frisdranken en de lekkerste salades.