Over ons

Broodjes berzorgingsdienst ‘t Gooi

Wij verzorgen en bezorgen diverse belegde broodjes voor bedrijven in de omgeving van Blaricum, Eemnes, Laren, Bussum, Baarn, Naarden, Huizen en Hilversum.

Kwaliteit staat bij ons nummer 1

Om een goede en snelle service te kunnen verlenen hebben wij op de volgende pagina’s een overzicht voor u geplaatst met onze mogelijkheden. Mocht u iets missen in onze assortimentslijst, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Voor ons is een tevreden klant belangrijk!

Wij zijn 7 dagen in de week geopend. U kunt uw bestelling via de fax of via het bestelformulier op deze site verzenden.
Als u voor 10.00 uur bestelt, kunnen wij vanaf 11.30 uur bij u bezorgen. Wij leveren tot 14.00 uur. Na 14.00 uur is levering mogelijk na telefonisch overleg via 035 – 5263809.

Wij zijn in het bezit van een mobiel pinautomaat, dus u kunt in uw eigen bedrijf pinnen. Natuurlijk kunt u ook contant afrekenen.

Bij een bestelling van € 40,- of hoger is de bezorging geheel GRATIS. Bestelt u minder, dan berekenen wij een bezorgvergoeding.

Na uw bestelling bellen wij u voor een bevestiging. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact met ons opnemen.

U kunt nu ook via de smartphone bestellen!! Wij hebben een gratis bestel-app voor u gemaakt voor android en iphone. Download deze gratis en ervaar het bestelgemak!

Over ons

Over ons
VERSE PRODUCTEN
Wij maken enkel gebruik van dagverse producten. Onze broodjes worden op dezelfde dag gebakken en het beleg en de salades worden op dezelfde dag gesneden en opgemaakt.

Broodjesbezorgen

0
Bereiding
0
Presentatie
0
Klantvriendelijkheid
0
Bezorgen