Huizen

Een lunch met de lekkerste belegde broodjes

Wilt u een lunch online bestellen en zoekt u een bedrijf die uw bestelling kan bezorgen in Huizen? Dat kan bij Broodjes Bezorging.nl. U kunt bij ons belegde broodjes bestellen via de website of via de app voor uw iPhone of Android toestel. Wij bieden u tevens aan om uw bestelling zonder bezorgkosten in Huizen af te leveren wanneer deze groter is dan € 25,-. Onze lunch service biedt tevens de mogelijkheid om een compleet lunchpakket te laten bezorgen. U kunt naast broodjes ook een lunch bestellen met fruit, salades en frisdranken en zuivelproducten.

Huizen

Verse broodjes snel bezorgd

Broodjes Bezorging.nl garandeert dat u verse broodjes geleverd krijgt wanneer u bij ons besteld. Onze warme bakker zorgt er iedere dag weer voor dat de broodjes ovenvers in de bestelauto’s geladen kunnen worden. Wij bieden daarnaast ook lunch catering aan. U kunt hierbij denken aan een bijeenkomst of vergadering bij uw bedrijf in Huizen of een bezoek van klanten die uw graag een lekkere lunch wilt aanbieden. Wij komen de lunch dan op het afgesproken tijdstip bij uw bedrijf in Huizen bezorgen.

Onze voordelen

  • Zeven dagen in de week geopend
  • Mobiel pinnen op uw telefoon
  • Gratis bezorging vanaf € 25,-
  • Bestellen via fax en bestelformulier
  • Speciale bestel app voor iPhone en Android
  • Broodjesservice voor bedrijven in de omgeving van Blaricum, Baarn, Bussum, Eemnes, Laren, Naarden, Huizen en Hilversum

Elke dag een ruime keuze aan verse producten

Wij bieden alleen verse producten aan. Belegde broodjes bestellen bij ons betekent dat u er altijd zeker van bent dat u dagverse broodjes krijgt en dat de vleeswaren vers gesneden van de slager komen. Wij leveren een ruime keuze aan kadetjes, pistolets, bruine bolletjes en Italiaanse bollen en verse vleeswaren, zoals ham, ossenworst, cervelaatworst en rosbief. Lees hieronder wat wij verder allemaal aan kunnen bieden in Huizen.

Aarzel niet en bestel uw lunch online

Zoekt u naar een betrouwbare lunch service in Huizen? Neem dan snel contact op met ons. Wanneer u voor 10.30 uur bij ons de broodjes besteld dan kunnen wij ze vanaf 11.30 bij u in Huizen bezorgen. Belegde broodjes bij ons bestellen is erg eenvoudig. U kunt ze bestellen via de telefoon, per fax of via het bestelformulier op de website. U kunt ook gebruik maken van onze app voor iPhone en Android om uw lunchpakket te bestellen.