Belegde broodjes bestellen

Uw lunch elke dag opnieuw verzorgd

Wilt u een vaste leverancier voor uw dagelijkse lunch of wilt u belegde broodjes bestellen die elke dag vers zijn? Ga dan naar het bestelformulier op onze website. Broodjes Bezorging.nl garandeert elke dag de lekkerste verse lunchpakketten met verse vleeswaren en ander beleg. U kunt bij ons ook per fax bestellen of via onze handige app voor uw smartphone. Wanneer uw bestelling groter is dan € 25,-, dan komen wij uw lunch zonder bezorgkosten afleveren. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden of ga naar het formulier om broodjes te bestellen.

Elke dag vers door de warme bakker gebakken

Broodjes Bezorging.nl vindt dat brood het lekkerst is wanneer het vers geleverd wordt. Dat doen we dan ook. Onze bakkers staan elke dag weer opnieuw in de startblokken om het lekkerste brood voor u te bakken en onze andere medewerkers zorgen er op hun beurt voor dat het brood vers belegd wordt. Belegde broodjes bestellen bij ons betekent dan ook dat u een garantie krijgt dat u elke dag opnieuw een lunchpakket krijgt met het lekkerste belegde brood.

Belegde broodjes bestellen

Voordelen van onze service

  • 7 dagen in de week geopend
  • Mobiel pinautomaat
  • Gratis bezorging vanaf € 25,-
  • Bestellen via fax en bestelformulier
  • Speciale bestel app voor iPhone en Android
  • Broodjesservice voor bedrijven in het Gooi

Een grote keuze aan brood en beleg

Wij bieden u ook graag voldoende keus aan. Naast onze belegde kadetjes hebben wij ook pistolets, Italiaanse bollen en waldkorn brood. Als beleg kunnen wij diverse kaassoorten, cervelaatworst, ossenworst en nog veel meer producten leveren om uw belegde boterham compleet te maken.

Makkelijk uw bestelling plaatsen via uw smartphone

U kunt bij ons op een gemakkelijke manier uw broodjes bestellen. U kunt namelijk gebruik maken van onze handige app om met uw telefoon de bestelling te plaatsen. Ons assortiment bestaat uit:

Ga naar het bestelformulier om te bestellen

Wilt u belegde broodjes bestellen bij ons? Ga dan naar het formulier om te bestellen. Wanneer u de bestelling voor 10.30 uur plaatst, dan zorgen wij ervoor dat uw lunchpakket vanaf 11.30 uur bezorgd wordt. Maak ook gebruik van het gemakt om uw bestelling te plaatsen via de app voor iPhone en Android en betaal via onze mobiele pinautomaat. Wij garanderen u elke dag weer dagverse belegde broodjes met de lekkerste vleeswaren en ander beleg.