Lunch online

Uw lunch gemakkelijk online bestellen

Wilt u een gemakkelijke manier om uw lunch online te bestellen? Bij Broodjes Bezorging.nl kan dit. Wij hebben een online formulier op de website staan waar u uw bestelling kunt plaatsen. Ook hebben wij een app waarmee u dit gemakkelijk kunt doen op uw iPhone of Android. Wij bezorgen de lunch zonder bezorgkosten wanneer uw bestelling groter is dan € 25,-. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden of plaats direct uw bestelling eenvoudig online op onze website of via de app.

Elke dag verse producten

Broodjes Bezorging.nl staat er garant voor dat u elke dag broodjes en beleg geleverd krijgt. Een lunch online bestellen hoeft niet te betekenen dat u geen verse producten krijgt. Al ons brood komt vers uit de oven van de warme bakker en de vleeswaren worden dagelijks geleverd door de keurslager.

Lunch online

De voordelen van broodjesbezrging.nl

Een ruime keuze aan broodjes

Wij bieden u een ruime keuze aan wanneer u uw lunch online wilt bestellen. Wij leveren kadetjes belegd met de heerlijkste vleeswaren en ander beleg. U kunt voor uw lunch pistolets bestellen, Italiaanse bollen en voor de echte liefhebbers hebben we ook waldkorn brood.

Lunchpakketten in diverse uitvoeringen

Wij bieden ook standaard lunchpakketten aan die u online kunt bestellen. Deze lunchpakketten zijn samengesteld naar uw wens en bevatten broodjes, beleg, een frisdrank of zuiveldrank naar keuze en eventueel fruit. Kies uit de lijst het pakket van uw keuze en wij zorgen dat het geleverd wordt op de afgesproken plaats en tijdstip.

Elke dag vers beleg voor de broodjes

Wij laten het niet alleen bij verse broodjes. Ook de vleeswaren zijn bij ons elke dag vers bezorgd. U kunt er op rekenen dat uw broodjes dan ook de beste vleeswaren van de keurslager zal bevatten. Ook voor de vleeswaren leveren wij een ruime keuze, zoals rosbief, cervelaatworst, schouder en achterham, ossenworst, tartaar, filet americain en nog veel meer.

Bestel nu uw lunchpakket via de website

Aarzel niet langer en bestel uw lunch online via het formulier op de website of via de app op uw telefoon. Wij bezorgen gratis vanaf € 25,- en garanderen u elke dag opnieuw verse producten en het lekkerste brood.