Lunch service

Uw lunch elke dag perfect verzorgd

Zoekt u als bedrijf een oplossing om er elke middag zeker van te zijn dat u een lekkere lunch heeft voor weinig geld? Bestel uw lunch dan bij Broodjes Bezorging.nl. Wij leveren lunch service en garanderen u dat u elke dag verse broodjes en beleg krijgt van ons. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij 7 dagen per week geopend en garanderen wij een snelle levertijd. U kunt bij ons ook speciale vergader en lunchpakketten bestellen. Dit is handig en representatief wanneer u klanten op bezoek krijgt. Wij bezorgen uw lunchpakket zonder bezorgkosten in de omgeving van ‘t Gooi wanneer uw bestelling € 25,- of groter is.

Elke dag vers gebakken brood

Broodjes Bezorging.nl vindt dat brood lekker moet zijn en brood is het lekkerst wanneer het vers is. Wij garanderen u elke dag brood dat dezelfde dag in de oven is gebakken. Met onze lunch service bent u er zeker van dat u altijd de beste kwaliteit krijgt.

Lunch service

Een ruime keuze aan brood

Wij bieden een lunch service aan met een zo groot mogelijk assortiment van broodjes. Uiteraard hebben wij de bekende kadetjes en bruine bolletjes maar we hebben meer in het assortiment. Wat dacht u van Italiaanse bollen, bruine en witte pistolets, waldkorn broodjes, bruine bolletjes en sandwiches? Wij bieden deze broodjes ook aan in binnen onze vergader en lunchpakketten.

Verse vleeswaren van de keurslager

Ook voor het beleg geldt dat wij het elke dag vers inkopen. U kunt vele soorten beleg bij ons kiezen, zoals eiersalade, schouder en achterham, jonge kaas, belegen kaas, room-paté, tartaar, rosbief en nog vele andere soorten.

Onze lunch service

  • 7 dagen in de week geopend
  • Mobiel pinautomaat service
  • Gratis bezorg service vanaf € 25,-
  • Bestellen via fax en website
  • Speciale app voor iPhone en Android

Bestel uw lunch eenvoudig en snel

Wilt u onze lunch service een keer proberen? Bestel dan eenvoudig via de website of de iPhone of Android app uw lunchpakket. Wanneer u voor 10.30 uur bij ons de bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat uw broodjes vanaf 11.30 uur geleverd kunnen worden. Wij garanderen u verse producten, zoals brood dat dezelfde dag gebakken is en vleeswaren die nog dezelfde dag door de keurslager geleverd zijn.